Ua sosolo le fa'alavelave fa'aletonu i le lalolagi atoa?

Mekisikō: Mai le aso 7 i le aso 9 o Me, na motusia ai le eletise i le tele o vaega o Mekisiko. Lipoti mai Mekisiko 31 setete, 20 setete ona o le galu vevela na lavea ai le tuputupu aʻe o le eletise e televave tele, i le taimi lava e tasi e le lava le eletise, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi tele. Ua tu'uina atu e le National Energy Control Center i Mekisiko le tele o fa'amatalaga fa'alavelave fa'afuase'i e fa'ailoa mai ai o lo'o i ai i se tulaga ogaoga le faiga o feso'ota'iga.

mini ups

lUkraine:I le amataga o Iuni, na faalauiloa ai e Iukureini le faatinoga o faiga e faatapulaa ai le tuuina atu o le eletise e tali atu ai i le tulaga ogaoga o le eletise o loo i ai nei. O lenei fa'amoemoe e fa'atatau i le fa'amautinoaina o le tufatufaina sa'o o puna'oa eletise ma puipuia fa'afitauli fa'ale-agafesootai ma le tamaoaiga e mafua mai i le le lava o le eletise. Na faaalia e le Matagaluega o Malosiaga o Iukureini e silia ma le 55,000 tagata faatau ua aafia i le motusia o le eletise. O loʻo faʻalavelave le faʻaogaina o le malosi o Ukraine ona o le leaga o le tau ma osofaʻiga a le fili, ma e matua le lava le eletise.

WGP mini ups

lINITIA: I le aso 22 o Me, o le maualuga o le mamafa o le eletise a Initia na sili atu i le 235GW, ma faʻamauina ai le faʻamaumauga a le atunuʻu i taimi uma mo le masina o Me, e sili atu nai lo le faʻataʻitaʻiga a le vaega o le eletise Initia.

lChile:O matagi malolosi ma timuga i le ogatotonu o Iuni na afaina ai le afe o fale ma tuua ai le fiasefulu afe o tagata e leai se eletise.

luga

lAmerika Tele:E ui o le Iunaite Setete o loʻo fuafua e maua se zero-carbon grid i le 2035, o lenei sini e toetoe lava a le mafai ona ausia e faʻavae i luga o le maualuga o le 60 pasene o le gaosiga o le eletise (kesi masani ma koale). I le 2023, o le a maua e le Iunaite Setete le 43 pasene o le gaosiga o le kesi faanatura ma e tusa ma le 16 pasene le gaosiga o le koale.4 O le a faaauau pea ona faalagolago le Iunaite Setete i le koale e gaosia ai le eletise i nisi o vaega o le atunuu. O lo'o tumau pea le koale ose fa'apogai mautu ma fa'atuatuaina ole eletise ile Iunaite Setete.

latunuu Europa, aemaise Siamani, o loʻo mafaufau foi e toe amata nisi o latou malosi koale e faʻafetaui ai le le lava o le eletise.

O le motusia fa’afuase’i o le paoa e matua’i a’afia ai a tatou galuega ma le olaga, pe leai fo’i se malosi o lou atunu’u? Aua e te popole, o le matou MINI UPS o le a fesoasoani ia te oe e foia le faafitauli o le faaletonu o le eletise. Pe e te manaʻomia12v Ups mo Router, Poe Mini Dc Ups, pe9v Mini Ups, o loʻo ia i matou uma, ma le tele o faʻataʻitaʻiga e filifili mai ai, o lea sau ma fesili mai ia i matou mo nisi faʻamatalaga!


Taimi meli: Iul-25-2024