O le a le foliga o se puipui o oloa e faʻafetaui i le faʻaoga a le tagata faʻatau?

Shenzhen Richroc Electronics Co., Ltd na faavaeina i le 2009, e 15 tausaga o le poto masani i le faʻapitoa i le gaosiga o sapalai eletise e le mafai ona faʻalavelaveina, ina ia mautinoa o loʻo fetaui le manaʻoga o tagata faʻaoga, ua matou faia se puipui o oloa e faʻavae i luga o le tagata faʻatau. fa'aoga fa'atusa, ina ia mafai ai e tagata fa'atau ona malamalama atili i foliga ma galuega a la tatou UPS.

 mini ups

E 7 le aofa'i o oloa o lo'o fa'aalia i luga o le puipui oa tatou oloa. E mafai ona iloa manino o le muamua o le matou kamupani vevela-faʻatau atu WGP103A, lenei Mini DC UPS Mo WiFi Router ma ONU, o le voli totonu o le 12V, ma o le voluma gaosiga o le 5V,9V, 12V. Ole malosi ole 10400mAh. O le lona lua o le UPS sili ona taugata i totonu o la matou faleoloa, o lona uiga, UPS1202A, o lenei DC 12V Mini ma UPS Mo le WiFi Router foi, o le voltage input ma le voluma gaosiga e 12V, o le gafatia y o le 6000mAh, ma isi sitaili e aofia ai POE Mini. UPS, lea e iai le gafatia o le 31200mAh maualuga-mana UPS ma isi.

 UPS mo le telefoni feaveaʻi

O matou o se tagata gaosi Saina e faʻapitoa i le UPS, o la matou faʻailoga WGP ua faʻavaeina se igoa lelei i le tele o atunuu, ma matou faʻatau atu 5V, 9V, 12V DC UPS i le lalolagi i le tau sili ona taugofie.

WGP mini ups


Taimi meli: Aukuso-13-2024